Hvem er vi?

Aydin Soei – Sociolog, journalist og forfatter til bl.a. »Skyld«, »Vrede unge mænd« og »Forsoning«, der alle kredser om  etnicitet, arv og kriminalitet i udsatte boligområder. Har tidligere arbejdet på Information, Radio24syv og Krogerup Højskole.


Nagieb Khaja – Dokumentarist og har lavet en lang række film og dokumentarprogrammer om Afghanistan, Syrien og Gaza til bl.a. DR, TV2, Al-Jazeera, BBC. Forfatter til bogen »Mit Afghanistan«. Journalist fra Syddansk Universitet.


Hetav Rojan – Journalist, analytiker. Fuldmægtig i enheden for forebyggelse af ekstremisme i Københavns Kommune. Skriver og holder oplæg om sikkerhed og samfundsforhold i Tyrkiet, Irak, Syrien og de kurdiske områder. Leverer til bl.a. P1, Radio24Syv, DR2, TV2News, BBC.


Laura Na Blankholm –Journalist og visuel antropolog med en BA i journalistik fra SDU og MA i Visuel antropologi. Hun har arbejdet med temaer såsom sociale bevægelser, minorisering og ungdomskultur indenfor forskellige felter, medier og formater.
Pt. ansat som ekstern lektor på HMKW (Hochschule für Medien Kommunikation und Wirtschaft) i Berlin, hvor hun underviser i faget Decolonized Image Race and Representation.


Abdel Aziz Mahmoud – Forfatter, foredragsholder og TV-vært.
Tidligere redaktør på DR og udviklingsdirektør hos Nordisk Film.

Han er uddannet journalist fra DJMX i 2007.


Sandra Brovall – Politikens USA-korrespondent.

Uddannet journalist fra Københavns Universitet og SDU.


Thomas Hebsgaard – Journalist på Zetland, dækker forsvars- og sikkerhedspolitik og arbejdsmarkedsstof. Har tidligere dækket økonomi hos Dagbladet Information, lavet historiebøger hos Bonnier Publications og været selvstændig med opgaver for bl.a. Euroman. Journalist fra Syddansk Universitet 2008, Cand. Public samme sted 2010, specialisering indenfor økonomi og sikkerhedspolitik, bl.a. med kurser på The New School i New York. 


Norma Martinez – Over de sidste ti år beskæftiget sig med udlandstoffet med særligt interesse for Øst- og det sydige Afrika og fokus på udviklingslande og menneskerettigheder. Hun har arbejdet på Dagbladet Information, Mellemfolkeligt Samvirke, Danwatch, samt freelancer. Norma J. Martinez er uddannet fra Roskilde Universitet i journalistik og udviklingsstudier.


Hanan Chemlali – Forkvinde i Ansvarlig presse. Cand. mag. i Journalistik fra SDU samt BSc i International Development Studies & Cultural Encounters fra RUC. Tidligere presserådgiver i Europa Parlamentet i Bruxelles samt udenrigspolitisk rådgiver for Enhedslisten Folketingsgruppe. Erfaringer fra Dagbladet Børsen, Altinget, Information og Danwatch. 


Jakob Sheikh – Forfatter, journalist og foredragsholder.

I fem år dækkede han mellemøstlige forhold såvel som radikalisering og militant ekstremisme på Dagbladet Politiken og han er forfatter til bogen »Danmarks børn i hellig krig« om de danske Syrienkrigere i 2016. Journalist fra DJMX.


Rosalina Dias – Har bl.a. arbejdet som kommunikationsansvarlig i Tingbjergs helhedsplan, i Udenrigsministeriet og som nyhedsjournalist på DR.

Rosalina Dias er uddannet fra Roskilde Universitet.


Farhiya Khalid - Redaktør på mediet Respons. Uddannet journalist og historiker. Kendt for bl.a. podcasten "Mere End Mursten" - en podcast-serie, der undersøger Ghettopakkens konsekvenser for beboere såvel som almene boliger i Danmark.


Anna Meera Gaonkar – Journalist og ph.d.-studerende ved Københavns Universitet i post-migrations hjemve og kandidat i kulturformidling. Tidligere journalist på Information samt debatredaktør på Politiken.


Alaa Mourad – Tidligere forperson for Vollsmose Ungdomsråd, der fokuserede på de herskende diskurser om etniske minoriteter i de danske medier.

Hun har en cand.mag. i dansk med specialisering i sprogsociologi og kritisk diskursanalyse fra Syddansk Universitet.


Maja Nyvang Christensen - Tidligere kulturjournalist og radiovært på Radio24syv.
Medstifter af Polly – et kreativt partnerskab med fokus på køn, kommunikation og diversitet. Udgav i 2016 bogen Gennemblødt – en bog om menstruation på forlaget People’s Press. Cand.mag i retorik med speciale i feministisk og aktivistisk retorik.


Kevin Shakir – Næstformand i Ansvarlig Presse. Radiovært ved debatprogrammet Touché på Radio LOUD. Tidligere arbejdet freelance og skrevet om højreradikal propaganda, digitale medier og politisk kommunikation. Bachelor i kommunikation ved Roskilde Universitet.


Zeynep Celik - Cand.comm. i Kommunikation og Socialvidenskab. 

Projektleder og kommunikationskonsulent hos Bevica Fonden, samt partnerskabs- og kommunikationskoordinator hos Verdens Børn.